Retail Management Hero

NY DESIGN

Butiksdatasystemet är skapat för detaljhandeln - och designades 100% med detta i åtanke. Det grafiska användargränssnittet är anpassat för pekskärm men går lika bra att köra med standard eller specialtangentbord. Gränssnittet är anpassningsbart för att passa varje kund.

KRAFTFULLA OCH LÄTTLÄSTA RAPPORTER

Det kraftfulla inbyggda rapportverktyget som är inbyggt i Retail Management Hero (RMH) gör det enkelt att få dina dagliga överblicksbara butiksrapporter, för en överblick över ditt lager, realtidsförsäljningsdata och kundtransaktioner m.m. Detta kommer att hjälpa dig att fatta välgrundade affärsbeslut. Du har också möjlighet att skapa och anpassa dina egna rapporter

FÖRÄNDRINGSBAR, ANPASSNINGSBAR, SKALBAR

Retail Management Hero (RMH) är byggd för att möjliggöra integrationer mot tredjeparts och applikationer och tjänster. Detta gör det möjligt att enkelt att anpassa systemet till just ditt företag - nu och i framtiden.

BETALNINGSPROCESSER

Retail Management Hero (RMH) kommer med färdiga betalningslösningar som är klara att använda. Kontokortsintegrationer mot de flesta betalkortsleverantörer som finns på den Svenska marknaden, elektroniska presentkort, inbyggd funktionalitet för hantera egna presentkort, valutahantering, direktfakturering m.m.

LITEN SOM STOR

Retail Management Hero (RMH) har huvudkontorsfunktionalitet där du från ett ställe kan förse butikerna med artikelinformation, kampanjer m.m Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig att implementera Retail Management Hero (RMH) och ta ditt företag in i framtiden!

Kontakta oss för mer information